Rijschool automaat Zoetermeer

Automaat Rijbewijs halen?

Er komen steeds meer automaten op de weg. Sterker nog, met de komst van de elektrische en hybride auto’s gaat de schakelauto over enkele jaren waarschijnlijk helemaal verdwijnen. Er zijn daarom ook steeds meer mensen die kiezen voor een automaat rijbewijs. Rijden met een automaat is comfortabel en zorgt voor minder stress en meer aandacht voor het verkeer. Wat jouw reden ook is om voor het automaat rijbewijs te gaan, als de automaat rijschool  A-one helpen wij je graag om snel je rijbewijs te halen. Zonder te schakelen!

Rijschool

A-one rijschool

Heeft jarenlange ervaring in het geven van autorijles in een Automaat, werkt met gespecialiseerde instructeurs  en levert de meeste geslaagden af.  We doen het graag en we doen het goed!

Elk lesuur wordt volledig op jou afgestemd Persoonlijke aandacht en begeleiding staan

rijschool automaat

HOE GAAT EEN RIJLES IN ZIJN WERK?

De rijinstructeur haalt u met de automaat lesauto op, op het afgesproken tijdstip en plaats. Vervolgens gaat u samen met de rijinstructeur een parcours rijden op de weg. Zo maakt u kennis met verschillende vaak voorkomende verkeerssituaties.Tegen het einde van de rijles rijdt u zelf naar huis of haalt u de volgende kandidaat op. Deze brengt u dan naar een afgesproken plaats.

Doordat u onder begeleiding van onze ervaren en kundige rijinstructeurs tijdens uw rijlessen ervaring op doet, leert u gaandeweg om met veel voorkomende situaties om te gaan, hoe hier op te anticiperen en hoe de juiste keuzes te maken in deze situaties.

Rijschool

Rijbewijs met automaat groeit in populariteit

Steeds meer jongeren willen autorijlessen nemen met een automatisch geschakelde auto. Logisch natuurlijk, want dat lijkt makkelijker. Je hoeft immers niet meer te schakelen, waardoor je beter op het verkeer kunt letten en dus minder rijlessen nodig lijkt te hebben om te kunnen afrijden. Daarnaast lonkt de opkomst van elektrische auto’s. Het aandeel van zowel elektrische auto’s, als overige auto’s zonder schakelpook, neemt elk jaar toe. Waarom zou je dan nog kiezen voor een rijbewijs dat moeilijker te halen is, meer kost en straks compleet nutteloos is? De keuze voor een rijbewijs met automaatcode lijkt een keuze met enkel voordelen, toch?

rijschool
Automaat wordt de standaard

Per 1 september is er veel veranderd in de autoindustrie. Iedereen die de komende jaren een auto gaat kopen, zal dit gaan meemaken. De standaardauto zal automaat zijn; voor een schakelbak ga je fors meer betalen. Auto’s boven de 20.000 euro: ik vind het knap als je daarvoor nog een schakelvariant kunt vinden. De overheid moet veel actiever zijn, ook met het plaatsen van laadpalen.

 

Open chat
1
Informatie nodig?
Scan de code
Welkom bij A-one rijschool
A-one rijschool
Wil je een proefles inplannen?