Automaat Rijbewijs halen?

Er komen steeds meer automaten op de weg. Sterker nog, met de komst van de elektrische en hybride auto’s gaat de schakelauto over enkele jaren waarschijnlijk helemaal verdwijnen. Er zijn daarom ook steeds meer mensen die kiezen voor een automaat rijbewijs. Rijden met een automaat is comfortabel en zorgt voor minder stress en meer aandacht voor het verkeer. Wat jouw reden ook is om voor het automaat rijbewijs te gaan, als de automaat rijschool  A-one helpen wij je graag om snel je rijbewijs te halen. Zonder te schakelen!

A-one rijschool heeft jarenlange ervaring in het geven van autorijles in een Automaat, werkt met gespecialiseerde instructeurs  en levert de meeste geslaagden af.  We doen het graag en we doen het goed!

Elk lesuur wordt volledig op jou afgestemd Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

HOE GAAT EEN RIJLES IN ZIJN WERK?

De rijinstructeur haalt u met de automaat lesauto op, op het afgesproken tijdstip en plaats. Vervolgens gaat u samen met de rijinstructeur een parcours rijden op de weg. Zo maakt u kennis met verschillende vaak voorkomende verkeerssituaties.Tegen het einde van de rijles rijdt u zelf naar huis of haalt u de volgende kandidaat op. Deze brengt u dan naar een afgesproken plaats.

Doordat u onder begeleiding van onze ervaren en kundige rijinstructeurs tijdens uw rijlessen ervaring op doet, leert u gaandeweg om met veel voorkomende situaties om te gaan, hoe hier op te anticiperen en hoe de juiste keuzes te maken in deze situaties.

Wij geven o.a. rijles in de Den haag,Rijswijk,Voorburg,Delft,Delfgauw,Nootdorp,Pijnacker,Zoetermeer,Bleiswijk,Benthuizen

automaat les auto