Home

Rijschool automaat

Automaat-rijles ?

Sneller je rijbewijs, dus goedkoper! Wil jij graag rijles volgen in een automaat of schakel? Wij hebben ook jaren ervaring in het geven van automaat rijles. Het volgen van automaat rijles kan verschillende redenen hebben. Wat de reden ook mag zijn, als automaat autorijschool A-one in Zoetermeer Den haag en omgeving van deze steden helpen wij je graag om je op een goede manier snel je rijbewijs te laten halen.

Voordelen van automaat rijden zijn:

Comfortabel en rustig rijden (bijvoorbeeld in de file) Minder handelingen en beter kunnen concentreren op het verkeer
Minder rijlessen nodig en financieel dus voordeliger. Een elektrische auto is standaard uitgerust met een automatische versnellingsbak.

Rijschool

U betaald bij ons nooit teveel

Bij autorijschool A-one willen we dat je nooit te veel voor je rijbewijs betaald,Heb je gekozen voor een pakket en houd je nog lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou het resterende bedrag natuurlijk terug. Je betaald dus nooit teveel. Omdat wij als erkende rijschool kwaliteit bieden, willen wij graag onze tarieven zo transparant mogelijk houden, hebben we er voor gekozen om verschillende standaard pakketten op te maken. maar ook losse lessen zijn mogelijk bij onze autorijschool Op deze manier is het voor iedereen altijd mogelijk om zelf te bepalen hoeveel lessen men wil volgen. Zo hoef je nooit ook maar één euro teveel te betalen aan onze autorijschool. Je betaald dus nooit teveel. Betalen in termijnen zonder rente. voor meer informatie kunt u contact opnemen

automaat

AUTOMAAT MAAKT RIJDEN EENVOUDIGER
Vind je de combinatie van verkeersdeelname en autobediening ingewikkeld? Dan kan rijles in een automaat echt iets voor jou zijn. de bediening van de auto is een stuk eenvoudiger, zodat je tijden de rijlessen al snel volledig kunt concentreren op het verkeer.

rijschool automaat

Hoeveel rijlessen per week kan ik het beste volgen?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel rijlessen per week je het beste kunt volgen. In ieder geval is het belangrijk dat je regelmatig rijlessen volgt. Dan leer je sneller en heb je minder rijlessen nodig. Als je je rijlessen een tijdje onderbreekt, kan je niveau minder worden.

Onze automaat is lexus h200 hybrid. Innovatief en comfortabel.

Wij hebben voor deze lessen een moderne auto waarmee je ervaring kunt op doen met elektrisch / hybrid rijden en met een aantal slimme veiligheids- voorzieningen die je later in steeds meer auto’s zult terug vinden. Wij rekenen géén meerprijs voor lessen in de automaat, de tarieven zijn hetzelfde als voor het halen van het schakel rijbewijs. Bovendien krijg je les van een vakkundige, ervaren en bovenal GEDULDIGE instructeur die dus niet boos wordt als het niet meteen “goed” gaat of als je meerdere keren de “zelfde” fout maakt!